Video: Bentley Bentayga vs Tesla Model X P90D

Video: Bentley Bentayga vs Tesla Model X P90DWanneer je op zoek bent naar een hoge zitpositie, veel binnenruimte en een unieke badge voorop; ga je dan voor de peperdure Bentley Bentayga of de innovatieve Tesla Model X?

Enkele weken geleden mochten we nog van zeer dichtbij kennis gaan maken met de nieuwste (productieklare) Tesla, inclusief een presentatie van de superhippe Falcon Wings vleugeldeuren! Al het goede van een Model S plus een ruimer interieur, hoge(re) zitpositie en nog meer gadgets en innovatieve systemen. Het prijskaartje blijft ook bij de Model X aan de stevige kant, gelukkig krijg je er wel heel wat voor terug..

De Bentley Bentayga pakt het allemaal wat ander aan. Niet enkel is het prijskaartje nog een pak forser, is het interieur ongelooflijk knap afgewerkt en zit er een kolossale W12 krachtbron onder de motorkap. Offroadskills bezit deze luxe Brit ook net zoals de mogelijkheid om vrij vlot door een reeks bochten te gaan, al is de Bentayga toch voornamelijk gemaakt om je comfortabel van A naar B – in de spotlights – te brengen.

Een Bentayga vergelijken met een Model X kunnen waarschijnlijk enkel en alleen de Amerikanen, daarom dat we even meekijken naar Jason Cammisa en Jonny Lieberman van Motor Trend die voor ons de klus klaren!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...