Video: CEO Mercedes-AMG toont hoe het moet met de C63 Coupe

Video: CEO Mercedes-AMG toont hoe het moetNiemand minder dan het opperhoofd van Mercedes-AMG, Tobias Moers, toont ons het volledige potentieel van de C63 Coupé!

Ter promotie van de sportiefste C-Klasse die Mercedes momenteel in de showroom heeft staan komt de CEO eens ten tonele om te tonen waar deze blitse Duitser tot toe in staat is. Naast de gekende prestatieciijfers (4.0 V8 – 476 pk of 510 pk – zéér snel en sportief afgesteld) en wat marketingpraat toont de vijftigjarige Duitser ook dat hij ook wat meer kan dan strategische beslissingen nemen op hoog niveau. De Mercedes-AMG C63 Coupé Edition 1 heeft sowieso heel wat speelsheid in zich, met het Ascari Race Resort ter beschikking wordt het enkel maar beter!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...