Video: Autocar & co testen de McLaren 570GT

Video: Autocar test de McLaren 570GTMet de nieuwe 570GT wil McLaren ook een comfortabele en dagdagelijkse sportwagen aanbieden, de internationale pers trok richting het zonovergoten Tenerife voor een praktijktest!

Na de P1 hypercar en P1 GTR hardcore afgeleide bracht McLaren ook een 570S uit die aan het andere kant van het vermogenspectrum – samen met de 540C – geïnteresseerden klanten op hun wenken moet bedienen. Dag in dag uit met zo’n sportieve bolide rondrijden vraagt misschien net wat teveel van je lichaam, daarom dat de Britse sportwagenbouwer uit Woking ook een 570GT lanceerde! Een pak minder Grand Tourer dan de concurrentie binnen hetzelfde GT gebied, toch is het geheel een pak praktischer en comfortabeler dan het sportief georiënteerde aanbod van McLaren. Zelf een handtekening plaatsen onder een 198.600 euro kostende 570GT (vanafprijs) kan perfect bij McLaren Brussels, misschien helpen deze videoreviews je wel verder..

Carperfection

AutoExpress

Autoweek (NL!)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...