Teaser: 24 Hours of Le Mans 2016 (18 & 19 juni)

Teaser: 24 Hours of Le Mans 2016 (18 & 19 juni)Nog minder dan een maand en het is weer zover, dé hoogmis voor autosportliefhebbers: 24u van Le Mans!

Een volledig etmaal aan extreem hoge snelheden door een prachtig Frans circuit knallen met een peperduur prototype terwijl er nog een resem andere deelnemers in diverse raceklassementen op zoek zijn naar hun eindoverwinning, sinds jaar en dag is het Le Mans gebeuren een waar spektakel. Vorig jaar verraste Porsche vriend en vijand – lees: voornamelijk Audi – door de overwinning op hun naam te schrijven, enkel de aangescherpte strijd in het LMP1 gebeuren zal al ongelooflijk de moeite worden .. én dan hebben we het nog niet gehad over de aanwezigheid van de nieuwe Ford GT!

Naast een bezoek aan Maranello, Nürburgring, Autobahn en ons eigenste Spa-Francorchamps moet elke petrolhead sowieso eenmaal in zijn leven richting het 13,6 km lange Circuit de la Sarthe nabij Mulsanne. Nog steeds aan het twijfelen, bekijk dan deze emotionele beelden én boek je trip!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Teaser: 24 Hours of Le Mans 2016 (18 & 19 juni)"

  1. TDB 27-05-2016 om 12:18

    En dit weekend al de 24h van de hel 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...