Bezoek Ferrari Museum met Google Streetview

Bezoek Ferrari Museum met Google StreetviewAls autoliefhebber moet je minstens éénmaal in je leven naar Maranello om de Ferrari gekte sfeer zelf te kunnen aanschouwen, een bezoek aan het nabijgelegen Museo Maranello kan je gewoon via Google Streetview afwerken.

De Google Streetview technologie is vandaag de dag al goed ingeburgerd, je kan op die manier zelfs rustig (virtueel) rondwandelen bij Lamborghini Brussels en Bentley Belgium. Ferrari volgt nu ook en heeft haar (prachtige!) museum gedigitaliseerd waardoor je van op elke locatie rustig kan kennismaken met alle pracht en praal die de Italiaanse sportwagenbouwer weet te brengen. De actuele expositie durft op geregelde tijdstippen wel nog eens te wijzigen, een écht bezoek is dus nog steeds verplichte kost voor de petrolheads onder ons.

Ook het nabijgelegen Lamborghini Museum is een aanrader – en tevens virtueel te bezoeken -, net zoals het gloednieuwe Museo Storico Alfa Romeo!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...