Uber lanceert UberBLACK in Brussel! [premium]

Uber lanceert UberBLACK in Brussel! [premium]Uber breidt het Brusselse aanbod uit met de UberBLACK service waarbij een premium bolide je, zoals steeds gemakkelijk en zonder zorgen, van A naar B brengt!

Uber begon het Belgische avontuur in Brussel met de UberPOP variant waarbij reguliere consumenten transport voorzagen maar dat was misschien net iets te creatief met de bestaande regelgeving, na het (logische) verbod van de rechtbank was je in onze hoofdstad enkel aangewezen op de UberX service waarbij chauffeurs mét licentie de ritten uitvoerden. Voor de bruisende stad met heel wat internationale en belangrijke instellingen is er nu goed nieuws, UberBLACK is vanaf heden beschikbaar in Brussel! Met deze nieuwe vorm van het Uber transport mag je rekenen op premium vervoer – genre Audi A6, BMW 5-Reeks en Mercedes E-Klasse – en reis je first class!

Net zoals de Uber chauffeurs worden hun UberBLACK collega’s goed gescreend en beschikken ze over de vereiste vaardigheden en licenties om je een comfortabele en veilige rit aan te bieden. Voor een UberBLACK ritje van het centrum (Flagey) naar de luchthaven ben je 35 à 40 premium euro’s kwijt, met een UberX chauffeur zou dat tussen de 25 en 30 euro liggen.

De uitbreiding van het Uber aanbod zorgt voor meer keuze om zich te verplaatsen in Brussel. Hoe meer keuze mensen hebben, hoe kleiner de kans dat ze hun eigen auto gaan gebruiken – wat het aantal alcohol gerelateerde ongevallen en files doet verminderen! Daarnaast creëert UberBLACK ook meer economische kansen voor de partners.

Lees hier omtrent onze praktijkervaring met Uber in Brussel!

getest-uber-in-brussel-uberx-1

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...