Video: Alfa Romeo Giulia & Giulia Quadrifoglio in actie

Video: Alfa Romeo Giulia & Giulia Quadrifoglio in actieNa al die jaren van ongeduld kunnen we onszelf bijna niet meer bedwingen, wanneer mogen we zelf achter het stuur van de nieuwe Alfa Romeo Giulia? Forza Italia!

Op het laatste Autosalon van Brussel stonden er twee prachtige Giulia Quadrifoglio’s – het topmodel met 510 pk dankzij een V6 van Ferrari – en in Genève waren de reguliere uitvoeringen ook van de partij. Ongeveer een jaar na de onthulling van de Alfa Romeo Giulia maakt de knappe Italiaanse berline zich op voor een Belgische marktlancering nog voor de zomervakantie. En naar die zomer lancering kijken we nu toch al enkele maanden reikhalzend uit!

Naast de Quadrifoglio topversie – nu zonder Verde toevoegsel, vanaf €76.500 – is er ook een 2.2-liter JTDm turbodiesel (150 pk en 180 pk) en een 2.0-liter benzinemotor (200 pk). Bijna allemaal rekenen ze op de achttraps ZF automaat, de diesels kan je ook krijgen met een manuele versnellingsbak met zes verzetten. De Alfa Romeo Giulia komt in drie uitrustingsniveau’s zijnde Giulia, Super en Quadrifoglio, zelfs in basisvorm ziet de wagen er bijzonder sexy, knap en gestileerd uit al blijft het prijskaartje nog een goed bewaard staatsgeheim! Volgens de eerste rij-indrukken van de gerenommeerde pers zit het rijgedrag ook meer dan snor, zou het Alfa Romeo van weleer dan écht terug zijn?! Wij hopen alvast van wel!


Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...