Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio voor de Italiaanse Politie!

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio voor de Italiaanse Politie!Twee krachtige Giulia Quadrifoglio’s gaan in dienst bij de Italiaanse politie, het is eens iets anders dan een Volvo, Volkswagen of BMW zoals bij de Belgische collega’s..

Wanneer je snelle en vlotte wagens produceert kan je wel wat positieve – en minder aangename – aandacht van de ordehandhavers verwachten, als goodwill actie zien we de Italiaanse merken frequent hun bolides schenken aan de Carabinieri (equivalent van onze Federale Politie, nvdr).

Na de nieuwe Huracan was het nu de beurt aan Alfa Romeo die twee gloednieuwe Giulia’s schonk aan hun vrienden in het blauwe uniform, direct de krachtigste Quadrifoglio uitvoering met de 510 pk sterke V6! Naast een toepasselijke bestickering kregen de wagens een kleine versteviging in het dak voor de extra verlichting, binnenin werden er enkele kleine structurele aanpassingen gedaan voor de telecommunicatie.

Nog steeds niet zo extreem als de collega’s uit Dubai maar toch mag de Italiaanse Politie best tevreden zijn met hun vermogend wagenpark, als alles goed blijft lopen bij Alfa Romeo verwachten we op termijn nog een resem Giulia’s met ook minder krachtige motoren.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio voor de Italiaanse Politie!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...