Dit is de nieuwe Renault Koleos (2016)

Dit is de nieuwe Renault Koleos (2016)In navolging van een (te) vroege publicatie komt Renault zelf naar buiten met een mooie foto + video van de gloednieuwe Koleos SUV!

De Koleos, de middelgrote SUV van de Fransen, is al een tijdje onder ons maar kan het succes dat de concurrenten wél oogsten niet verzilveren. Zelfs met updates, facelifts en interessante uitvoeringen lukte het niet voor Renault om enige vorm van betekenis te spelen in dit segment. Nu de compactere Kadjar het wél goed doet en ze met de Espace, Talisman, Mégane en Scénic in de good vibe zitten wagen ze het nogmaals met de Koleos en dus niet Maxthon benaming.

Designmatig volgt de nieuwe Renault Koleos sterk zijn vernieuwde familiegenoten, onderhuids deelt de Fransman heel wat techniek met de X-Trail van dochterbedrijf Nissan. In tegenstelling tot die Japanner zou de Koleos wel niet als zevenzitter naar buiten rollen.

De grootste Renault SUV wordt voorgesteld op het Autosalon van Peking op 25 april en dan verwachten we ook alle technische details, interessante nieuwigheden en (veel) meer beeldmateriaal. Na de zomer moet duidelijk worden welke markten wanneer de Koleos zal krijgen, starten doen ze sowieso in China en erna volgt Europa en de rest van Azië.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...