Trailer: Captain America: Civil War [Audi SQ7]

Trailer: Captain America: Civil War [Audi SQ7]Na de race tegen het gevechtsvliegtuig mag de gloednieuwe Audi SQ7 zich opmaken voor een glansrol in de nieuwe Captain America: Civil War speelfilm.

Naast een stevig aantal reguliere Q7’s is het toch de sportieve Audi SQ7 (435 pk – 900 Nm) die volmondig naar voren wordt geschoven in deze – heroïsche – Marvel actiefilm. Vanaf eind april (27/04 in België) kunnen we in de bioscoop gaan zien hoe Steve Rogers de leiding geeft aan de nieuwgevormde Avengers die voortdurend pogingen ondernemen om de mensheid te beschermen. Die immense druk zorgt voor een bijzondere afloop, gelukkig kunnen ze rekenen op de praktisch doch snelle Audi’s.

Lees hier onze rijtest met de Audi Q7 3.0 TDI Ultra quattro!

Official trailer

Official Audi trailer

Official trailer 2

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...