Productie Alfa Romeo Giulia officieel van start!

Productie Alfa Romeo Giulia officieel van start!Feest in Italië, de volledige productie van de Alfa Romeo Giulia is eindelijk op gang getrokken!

We praten er al jaren over en ook de onthulling van de 510 pk sterke Quadrifoglio topuitvoering ligt al even achter ons, in Genève stonden er dan eindelijk meer normale uitvoeringen van de Alfa Romeo Giulia met efficiënte diesels en zuinige benzines. Maar het wachten zal beloond worden want zojuist (19/04/16) liep het eerste exemplaar – Job 1 gedoopt – van de band te Cassino (Piedimonte San Germano, Italië).

Vanaf heden kunnen ze zich daar ongetwijfeld een tijdje bezighouden met de productie van de knappe Italiaan, de eerste orders van de Giulia Quadrifoglio (vanaf €76.000) werden al een poos geleden opgenomen. Zodra de fabriek op volle toeren draait zullen de reguliere motorisaties er ook bijkomen, vervolgens duiden ze hopelijk spoedig op in het dealernet, het straatbeeld én misschien ook wel spoedig op onze testbank!

Productie Alfa Romeo Giulia officieel van start!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...