Officieel: BMW 7-Reeks Centennial Edition [740Le, 750Li en M760Li]

Officieel: BMW 7-Reeks Centennial Edition [740Le, 750Li en M760Li]De blauwwitte premiumconstructeur uit München viert het eeuwfeest met een gelimiteerde uitvoering van de 7-Reeks limousine die volmondig “BMW Individual 7 Series The Next 100 Years” werd gedoopt!

Op de feestelijke viering een poos terug werd al aangekondigd dat we een volledig jaar lang zouden mogen vieren dat BMW 100 verjaardagskaarsen mocht uitblazen, met de 7-Reeks Centennial Edition hebben we daar een eerste tastbaar resultaat van. Slechts 100 exemplaren zullen er gebouwd worden en de gelukkige klanten mogen kiezen uit drie motorisaties, zijnde een plug-in 740Le met de efficiënte viercilinder, de van een V8 voorziene 750Li en de M760Li (V12!) die recentelijk het levenslicht zag. Deze laatste krijgt sowieso xDrive vierwielaandrijving mee, bij de andere kan je het systeem optioneel verkrijgen.

De configuatiemogelijkheden waren bij de nieuwe 7-Reeks al behoorlijk verregaand, toch krijgt de BMW Individual 7 Series The Next 100 Years enkele unieke accenten mee. Je kan de gelimiteerde versie herkennen aan de exclusieve Centennial Blue koetswerkkleur en duotone 20″ lichtmetalen velgen. Binnenin koos München voor Smoke White Merino leder met zwarte accenten, zowel binnenin als buitenuit mogen de obligatoire badges natuurlijk niet ontbreken.

Op een verjaardagsfeest mogen geschenken natuurlijk niet ontbreken, daarom dat de selecte groep toekomstige klanten een mooie “Montblanc for BMW Centennial Fountain Pen” meekrijgen.

Lees hier onze rijtest met de (reguliere) BMW 730d xDrive!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...