Nieuwe Tesla Store Gent is open!

Nieuwe Tesla Store Gent is open!Tesla Gent is vanaf heden operationeel (Tesla Store én Service Center) en daarmee heeft de innovatieve Amerikaanse autobouwer er verdeelpunt op de Belgische markt bij!

Na een logistiek centrum – dat snel evolueerde naar een volwaardige Tesla Store – in Zaventem streek de Amerikaanse producent van zuiver elektrische wagens eveneens neer in hartje Brussel met een showroom. Vervolgens was Antwerpen aan de beurt met een vestiging op de A12, de nieuwkomer in Sint-Martens-Latem (nabij Gent) werd vorig jaar reeds aangekondigd. Deze zou zeer snel openen in de oude Latem Motors (Audi) garage maar gezien onvoorziene omstandigheden werd dat uitgesteld.

Maar uitstel is geen afstel dus was het uitkijken naar vrijdag 15 april wanneer Annemie Turtelboom, Vlaams minister van Financiën, Begroting en Energie, de gloednieuwe vestiging plechtig opende in het bijzijn van de lokale bezienswaardigheden én heel veel geïnteresseerden. Diezelfde Vlaamse Overheid heeft nog steeds een (beperkte) premie voor wie een elektrische wagen wil aanschaffen. Momenteel draait het hier overigens enkel en alleen over de Model Sin al zijn uitvoeringen – maar zeer binnenkort komt daar de Model X SUV bij, ook de Model 3 zal je hier kunnen configureren, bestellen en in ontvangst nemen al is dat pas iets voor 2018.

De nieuwe vestiging, gelegen op de Kortrijksesteenweg in de directe nabijheid van diverse andere fabelachtige automerken, heeft een oppervlakte van circa 2.400 m2 en omvat niet enkel een Design Studio (voor het configureren van nieuwe bolides) maar ook een Service Service (onderhoud). Dat laatste is mooi meegenomen voor de vele Tesla eigenaars uit de buurt, dankzij de strategische ligging (E17 + E40) kunnen bijna alle inwoners van Oost- en West-Vlaanderen hier gemakkelijk terecht.

Tesla Gent is vanaf 15 april doorlopend open van maandag tot en met vrijdag van 10u – 18u en op zaterdag van 10u – 17u. Meer info vind je op de website!

Lees hier onze rijtest met de Tesla Model S 85D!

Nieuwe Tesla Store Gent is open!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...