Video: Jaguar F-Type SVR laat zijn V8 brullen in New York

Video: Jaguar F-Type SVR laat zijn V8 brullen in New YorkJaguar F-Type SVR + Park Avenue Tunnel = feest!

Op het Autosalon van New York vierde Jaguar recentelijk de voorstelling van de krachtigste F-Type die we ook al zagen in Genève: de SVR. Deze hardcore uitvoering gaat verder op de F-Type R Coupé / Cabrio en krijgt nog wat extra vermogen waardoor de 5.0-liter V8 maar liefst 575 pk en 600 Nm weet te genereren. Het uiterlijk werd wat aangedikt met een nieuwe bodykit, grote velgen, scherpere grille en (optioneel) een vaste spoiler achteraan. Net zoals bij een reguliere F-Type levert deze knappe Brit een behoorlijk straffe soundtrack, wanneer je een tunnel nadert weet je dus wat je moet doen. Ramen (of dak) open, terugschakelen en genieten maar van de achtcilinder en zijn katachtige brul.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...