Video: EVO Track Car of the Year 2015

Video: EVO Track Car of the Year 2015Na de prachtige zoektocht naar de “Beste Auto van 2015” probeert het Britse EVO nog even de meest ideale circuitwagen van het moment te achterhalen.

Op het Blyton Park Circuit (nabij Leeds) verzamelde Jethro Bovingdon en consorten van EVO zich – voorzien van een raceoverall en verplichte helm – voor een doordachte jurering van wat voor hun de beste circuitwagen van vorig jaar was, net zoals bij ons durft het weer – lees: kletsnat – wel eens parten spelen in Groot-Brittannië. Toch laten ze het niet aan hun hart komen gezien alle elf bolides hetzelfde regenweer moeten verwerken, dankzij de gewaardeerde hulp van Michelin is er gelukkig wel gepast rubber voorhanden.

Tussen de genomineerden heel wat bijzondere kanshebbers zoals de unieke Glickenhaus SCG003, oldschool Alfaholics GTA-R270 en een getunede Nissan GT-R in de Litchfield GT-R LM1 RS gedaante. Circuitspeeltjes zoals de Ariel Nomad SC, Radical RXC Spyder, Caterham 420R en Vuhl 05 mogen natuurlijk niet ontbreken, beter gekend zijn de Seat Leon Cupra 280, Chevrolet Camaro Z/28 (een Amerikaan voor het op circuit?) en de geprepareerde versie van de MINI JCW. Net zoals bij de laatste EVO Car of the Year tekent de Porsche Cayman GT4 ook hier present samen met de Camaro, misschien wel direct de grootste erkenning voor de kleine Porker.

EVO Track Car of the Year 2015

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...