Video: Harry Metcalfe test de Porsche 991 Carrera S

Video: Harry Metcalfe test de Porsche 991 Carrera SHarry doet wederom wat hij het beste doet, op een zeer toegankelijke manier zijn bevinden brengen omtrent de gloednieuwe Porsche 991 Carrera S .. mét turbomotor!

Vorig jaar kondigde de befaamde sportwagenbouwer uit Zuffenhausen aan wat velen al een poos vreesden, zelfs de iconische 911 kreeg een turbo opgeschroefd om een beter evenwicht te vinden tussen verbruik en uitstoot. De atmosferische 3.4- en 3.8-liter zes-in-lijn boxers moesten op pensioen en werden vervangen door een biturbo 3.0-liter zescilinder. Krachtiger, zuiniger en efficiënter maar toch niet hetzelfde als ervoor, jammer genoeg een logisch gevolg van de strengere regels.

Harry Metcalfe, de voormalige oprichter van het EVO automagazine en intussen in dienst van Jaguar-Land Rover mag – in zijn Maserati polo – eens proeven van een donkerrode 991.2 Carrera S en neemt ons mee doorheen zijn bevindingen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...