Teaser: Mazda CX-4 Crossover

Teaser: Mazda MX-4Na eerdere geruchten komt Mazda nu zelf naar buiten met een eerste teaser van de CX-4 / CX-6 Crossover!

In Frankfurt zagen we vorig jaar een strakgelijnde – en stevig uit de kluiten gewassen – Koeru SUV in conceptvorm die we eerder aan de bovenkant van het segment hadden geplaatst. Naar aanleiding van de Beijing Motor Show – “Autosalon van China” – komen de Japanners nu met een teaser van de CX-4 (of CX-6? Of CX-8?), een productiemodel van die Koeru. De technische basis zou deze overnemen van de CX-5 SUV terwijl er designmatig natuurlijk verder gewerkt zal worden op het succesvolle KODO lijnenspel met een aflopende daklijn wat typerend is voor een Coupé. Motorisch verwachten we geen verrassingen, bij Mazda blijven ze ongetwijfeld trouw aan hun bestaande SkyActiv-D’s en G’s.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...