Spyshots: Renault Kadjar XL [Koleos opvolger]

Spyshots: Renault Kadjar XL [Koleos opvolger]Renault maakt werk van een grotere Kadjar SUV, direct een opvolger voor de veelgeplaagde Koleos!

Franse prototypes doken recentelijk op in het (koude) Hoge Noorden om er een laatste reeks testen te voltooien, een onthulling zou nog iets zijn voor dit jaar. Met in het najaar (september) het Salon van Parijs voor de boeg heeft Renault direct ook een mooie première voor het nationale autofeest én mogen ze de Koleos ook weghalen uit de catalogus. Desondanks hij in een populair segment vertoeft kan hij maar geen aansluiting vinden met de verkoopstoppers, met een nieuwe naam, looks én aangepaste motoren moet het wel lukken.

In de wandelgangen wordt er gefluisterd over Maxthon als eventuele naamgeving, wij houden het nog even op Kadjar XL. Naar die Kadjar – een compact SUV aldus de marketingsdienst – moet je eens goed kijken – en wat vergroten – om het eindresultaat van deze nieuwe SUV te bekomen, designmatig (interieur & exterieur) zal hij ook mooi in de lijn liggen met de nieuwe Espace, Talisman, Scénic en Mégane.

Lees hier onze rijtest met de Renault Koleos 4×4 Bose Edition!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...