Audi TT-RS en R8 Spyder genieten ongegeneerd van de Spaanse zon

Audi TT-RS en R8 Spyder genieten ongegeneerd van de Spaanse zonNog voor ze beiden officieel voorgesteld zijn vertoeven de aankomende Audi TT-RS en R8 V10 Spyder zonder enige camouflage in Spanje.

Terwijl automerken normaliter alle moeite ter wereld doen om hun prototypes zo lang mogelijk geheim te houden doet Audi hier het tegenovergestelde. Nog voor de TT-RS topmotorisatie (mét vijfcilinder) en dakloze R8 V10 Spyder hun presentatie beleefden trokken ze er gezellig op uit in Spanje zonder de minste camouflage. Niet dat we het uiteindelijke design zelf nog konden voorspellen maar best wel vreemd wat Audi hier uitspookt. Een onthulling op het Autosalon van New York (midden maart) lijkt nu wel onoverkoombaar.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...