Spyshots: Range Rover facelift (2016)

Spyshots: Range Rover facelift (2016)De luxueuze Range Rover is al bijna vier jaar onder ons, hoog tijd om het Britse vlaggenschap van een (beperkte) facelift te voorzien.

Zelfs de meest iconische “verhoogde luxewagens” (SUV aldus de dienst marketing) zijn onderhevig aan de geest des tijds, zeker inzake connectiviteit en rijhulpsystemen ben je op korte termijn behoorlijk “achter” dat er een broodnodige update zich aandringt. De Range Rover, het Britse toonbeeld van een unieke mix tussen luxe, comfort, praktische ingesteldheid en indrukwekkende terreinkwaliteiten, zag het levenslicht op het Autosalon van Parijs in 2012 en in de Franse hoofdstad zou Land Rover dit najaar eveneens de facelift presenteren.

Zoals de camouflagetape op onderstaande foto’s weergeeft moet je geen ingrijpende veranderen verwachten, eerder wat strakgetrokken bumpers, een grotere grille en vernieuwde verlichting rondom mét LED technologie. Binnenin bestaat het klassieke faceliftrecept uit “een verbeterde afwerkingskwaliteit, nieuwe materialen en een update voor het infotainment”. Dat laatste is ongetwijfeld van de partij net zoals resem handige hulpsystemen die we de laatste jaren bij de vernieuwde XE en XF zagen.

Lees hier onze rijtest met de Ranger Rover Vogue TDV8!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...