Gelekt: Toyota C-HR crossover

Gelekt: Toyota C-HR crossoverDe onthulling van de Toyota C-HR had een verrassing moeten zijn op het Autosalon van Genève, zoals wel vaker duikt er nu reeds duidelijk beeldmateriaal op.

We zagen de C-HR reeds als Concept op het Autosalon van Parijs (2014) en Frankfurt (2015), opmerkelijk genoeg neemt het kersverse productiemodel heel wat stijlelementen over van de strakke crossover. Had er hier een Lexus badge op geplakt had niemand ook iets kunnen zeggen, de gelijkenissen met de NX zijn hier en daar behoorlijk treffend.

De C-HR zal plaatsnemen onder de RAV4 en ongetwijfeld mee surfen op de immense populariteit van dergelijke stoere stadsridders. Technische details zijn er op dit moment nog niet, kwestie van de Japanners toch hun première te gunnen in Zwitserland. Wel deelt de C-HR zijn TNGA platform met de gloednieuwe Prius, de (latere?) komst van een hybridevariant lijkt een certitude.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...