Officieel: DS E-Tense Concept [405 pk / 516 Nm]

Officieel: DS E-Tense Concept [405 pk / 516 Nm]Een goed jaar na de afsplitsing van Citroën heeft DS het volledige gamma opgefrist, om dat heugelijk feit te vieren komen ze met de E-Tense Concept naar het Autosalon van Genève!

Sportieve bolides doen het altijd goed om het merkimago een boost te geven, zeker om een interationaal autosalon als dat van Genève krijg je veel meer aandacht met een (gewaagd) concept voorop je stand. DS viert één jaar onafhankelijkheid met de E-Tense Concept, een zuiver elektrische sportwagen met luxueuze insteek.

De dynamische Fransman meet 4,72 meter en is 1,29 meter hoog, kwestie van alle nuttige informatie met jullie te delen. Interessanter is misschien het vermogen: 402 pk / 516 Nm, een zuiver elektrisch rijbereik van maximaal 360 km en efficiënte ithium-ion batterijen die onderaan geplaatst werden om de perfecte balans niet te verstoren. Nul-naar-honderd is voorbij in 4,5 seconden en bij 250 km/u bereik je de topsnelheid. Maar het blijft natuurlijk slechts een concept, tenzij DS zich écht op de kaart wil zetten met een sportieve bolide in hun gamma..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...