Mercedes A-Klasse krijgt AMG bodykit

Mercedes A-Klasse krijgt AMG bodykitAls uitbreiding op de reeds sportief ogende A-Klasse AMG Line voorziet Mercedes nu een “AMG bodykit”!

Aan de nieuwe lichtblokken en een strakgetrokken grille kan je het best een gefacelifte A-Klasse herkennen aan de buitenzijde, zeker wanneer je opteert voor de AMG Line en daardoor een verdonkerde grille met diamantenstructuur krijgt. Bijzonder blits in het grijze Belgische verkeer maar de Duitsers uit Stuttgart vonden dat het nog beter moest kunnen en gingen te raden bij hun huistuner uit Affalterbach. Resultaat is nog sportieve en dynamische uitstraling met de vijfdelige AMG bodykit, wel enkel weggelegd voor de A250’s en reguliere A-Klasse’s mét de AMG Line uitvoeringsvorm.

De AMG bodykit bestaat uit een gelakte front splitter (onderlip), side-sill extension (brede zijschorten), diffusor (onderaan de achterkant) en side flics achteraan, wie nog niet voldaan is kan ook kiezen uit diverse stickers voor op de zijkant. Wil je deze aanpassingen ook maar staat de jouw vernieuwde A-Klasse reeds op de oprit, dankzij een eenvoudige montage moet je garagist er wel raad mee weten!

Vanaf je dit leest kan je terecht bij Mercedes voor die AMG bodykit op de A-Klasse, binnenkort krijgt de gefacelifte CLA-Klasse en C-Klasse Cabriolet een soortgelijke bodykit. De huidige C-Klasse’s hebben die reeds in hun uitgebreide personalisatiecatalogus zitten.

Lees hier onze rijtest met de Mercedes A220 CDI!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...