Spyshots: Porsche 991 GT3 facelift

Spyshots: Porsche 991 GT3 faceliftPorsche plant binnenkort een opfrisbeurt voor de messcherpe 991 GT3, gelukkig blijft de atmosferische zescilinder gewoon op post!

In tegenstelling tot de (grote) 991 Carrera familie en nu ook de 718 Boxster / Cayman blijft Zuffenhausen voor de GT3 en GT3 RS trouw aan het atmosferisch recept. Deze twee messcherpe bolides zijn het beste wat Porsche te bieden heeft voor op het circuit en deze blijven dan ook weg van turbo’s en andere hulpmiddelen om hun verbruik en CO2 uitstoot wat te minderen.

De nieuwste 991 GT3 beleefde op het Autosalon van Genève in 2013 zijn première, ondertussen acht Porsche de tijd (bijna) rijp om met een verbeterde versie naar buiten te komen. We gaan er vanuit dat de 3.8-liter boxermotor een klein beetje krachtiger zal worden dan de huidige 475 pk, prestatieverschillen bekom je in dit segment voornamelijk met gewichtsbesparingen. Visueel wordt het geheel natuurlijk ook wat bijgeschaafd met een nieuwe bumpers en wat scherpere lijnen, binnenin maakt het nieuwe Porsche infotainmentsysteem ongetwijfeld z’n opwachting.

Op het aankomende Autosalon van Genève heeft Porsche met de nieuwe Panamera, 991 R én 718 Boxster al genoeg wereldnieuws, een onthulling op het Autosalon van Parijs in september is een serieuze mogelijkheid!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...