BMW M2 Coupe gepromoveerd tot MotoGP Safety Car

BMW M2 Coupé gepromoveerd tot MotoGP Safety CarNa de X6 M en M4 Coupé mag de gloednieuwe BMW M2 Coupé de rol van Safety Car opnemen tijdens het MotoGP gebeuren, direct de perfecte aangelegenheid om de M Peformance Parts te introduceren.

De premium autoconstructeur uit München neemt al enkele jaren de rol op zich om een aangepast voertuig te leveren in geval dat er een MotoGP wedstrijd geneutraliseerd moet worden. Later dit jaar zal BMW daarvoor een aangedikte M2 Coupé leveren, voorzien van een witte koetswerkkleur, de gekende rood-blauw-donkerblauwe M Motorsport striping en .. gouden velgen. Naast de nodige bestickering krijgt de M2 MotoGP Safety Car een lichtbak op het dak en extra geïntegreerde LED signalisatie, omstaanders kunnen genieten van een aangedikte soundtrack dankzij de Akrapovič sportuitlaat.

Motorisch blijft alles bij het oude, deze Safety Car rekent dus op de 3.0-liter TwinPower Turbo zescilinder met 370 pk en 500 Nm. De MotoGP bolides zijn een pak sneller in de nul-naar-honderd sprint (> 3 seconden), toch hoeft de M2 Coupé zich niet te schamen met zijn 4,2 seconden chrono en topsnelheid van 250 km/u! Het nieuwe MotoGP kampioenschap start in het Midden-Oosten op 20/03 en omvat 18 races op 5 continenten.

Behalve de heroïsche grondtaak van de Safety Car grijpt BMW deze kans om de M Peformance Parts catalogus voor de M2 de lanceren. Wat kleurrijke accenten, een sportuitlaat, andere bumpers, koolstofvezelaccenten, alles kan je hierin wel terugvinden om jouw sportieve 2-Reeks écht af te maken. Die M Peformance Parts onderdelen zijn niet goedkoop, gelukkig krijg je er wel iets uniek voor in de plaats.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...