Mercedes V-Klasse krijgt ook een EXCLUSIVE uitvoering

Mercedes V-Klasse krijgt ook een EXCLUSIVE uitvoeringNa de “sportieve” AMG Line uitrustingslijn is de praktische Mercedes V-Klasse nu ook te verkrijgen als EXCLUSIVE .. met een extra luxueuze focus.

De Mercedes V-Klasse EXCLUSIVE positioneert zich logischerwijs bovenaan het gamma met ondermeer een panoramisch open dak, een stevige hoeveelheid Nappa leder en een premium Burmester audiosysteem met 16 luidsprekers. Aan de buitenzijde krijg je unieke 19″ lichtmetalen velgen, wat EXCLUSIVE badges en een iets sportieve afstelling van de ophanging/onderstel.

Aan de binnenzijde van deze Duitse people carrier waan je jezelf direct in een C-Klasse met het soortgelijke dashboard, voor het eerst in een V-Klasse uitgevoerd in het geborsteld aluminium en dit in combinatie met chroom ventilatiemonden. De donkere dakbekleding is opgetrokken uit alcantara. Naast een nieuwe middenconsole met opbergruimte en armsteun zijn de bekerhouders nu groter én verlicht / gekoeld!

De voorste inzittenden mogen in de Mercedes V-Klasse rekenen op elektrisch instelbare zetels met ook hier een ventilatiefunctie. Het arsenaal aan veiligheidssystemen wordt uitgebreid met de Attention Assist, Crosswind Assist en Active Parking Assist (inclusief een 360° camera), geen overbodige luxe op een “busje” met dergelijke afmetingen!

Lees hier onze rijtest met de Mercedes V250 BlueTEC!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...