Video: Red Bull F1 Racing RB8 vs rugbyteam

Video: Red Bull F1 Racing RB8 vs rugbyteamOrigineel idee van de Red Bull marketingdienst: laten we een 750 pk sterke F1 wagen (uit 2012, mét V8 motor) het laten opnemen tegen een Engels rugbyteam om te zien wie het sterkst is..

Na de Smart ForRail én Nissan X-Trial Bobslee hadden we nu toch behoorlijk unieke creaties van automerken gezien, bij het F1 team van Red Bull willen ze natuurlijk niet onderdoen met hun creatieve genieën. Na een minder jaar en het vertrek van Sebastiaan Vettel tonen ze aan het begin van het nieuwe F1 seizoen toch weer hoe ze de aandacht moeten vragen én verkrijgen.

Daniel Ricciardo, de goedlachse Red Bull F1 piloot, werd naar Farleigh House gestuurd, de bakermat van de Britse rugbywereld. In zijn zog, de luidklinkende – én wereldtitel winnende – RB8 F1 bolide uit het succesjaar van 2012. Een unieke constructie en acht stevige rugbyspelers later gaat dit unieke duel van start met de nodige animo. Don’t try this at home!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...