DS5 krijgt hightech Connect Nav navigatiesysteem

DS5 krijgt hightech Connect Nav navigatiesysteemDe DS5, het Europese vlaggenschip van het nieuwe Franse luxemerk, kan vanaf nu rekenen op het gloednieuwe DS Connect Nav navigatiesysteem met ondermeer stembesturing, realtime verkeersinfo en 3D navigatie!

In het huidige kalenderjaar wil DS, de onafhankelijke luxetak van de PSA Groep (Peugeot & Citroën) zich focussen – naast de lancering van de DS3 & DS3 Cabrio facelift – op informatietechnologie. Geen onbelangrijke keuze in de huidige tijdsgeest waarbij connectiviteit een steeds grotere is gaan spelen in ons leven. De vernieuwde DS5 krijgt daarom als eerste (de rest volgt ongetwijfeld later) het gloednieuwe DS Connect Nav systeem. De band tussen jouw smartphone en de DS5 is ook sterker dan tevoren dankzij Android Auto / Apple Carplay / MirrorLink.

Dit nieuwe systeem kan je gebruiken via het touchscreen of via stembesturing, dankzij TomTom Traffic krijg je realtime verkeersinformatie wat op de overdrukke Belgische wegen geen overbodig geschenk is. Met behulp van de 3D weergave moet het ook gemakkelijker zijn om op de juiste locatie te geraken, via extra informatiebronnen (POI, het weer, brandstofprijzen, parkeerplaatsen, …) moet het onderweg ook allemaal vlot verlopen.

DS Connect Nav is beschikbaar tegen een beperkte meerprijs bij alle verschillende DS5 motorisaties binnen het “Be Chic” of “So Chic” uitrustingsniveau, in het “Sport Chic” topniveau zit het standaard inbegrepen!

Lees hier onze rijtest met de DS5 2.0 BlueHDi!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...