Preview: SKODA VisionS Concept [SUV]

Officieel: SKODA VisionS Concept [SUV]Skoda is aanwezig op het Autosalon van Genève en presenteert ginds de VisionS Concept als voorbode op een aanstaande SUV!

In 2014 kregen we van de Tsjechen de VisionC Concept die later resulteerde in de vernieuwde Skoda Superb en Superb Combi, nu komen ze met de VisionS waarmee ze ons alvast een blik gunnen op hun toekomstig SUV portfolio. We zouden in de komende jaren minstens een middelgrote SUV en een nieuwe crossover mogen verwachten naast de succesvolle Yeti, daarnaast zijn er nog diverse mogelijkheden mochten de nieuwe modellen aanslaan.

De Skoda VisionS is een pak groter dan die eerdergenoemde Yeti en meet 4,7 m (lengte) op 1,91 m (breedte) op 1,68 m (hoogte), het is maar dat jullie de garage al kunnen opmeten. Binnenin krijgen we drie zetelrijen met “genereuze ruimte” voor zes inzittenden. Designmatig zal het geheel goed aanleunen bij de nieuwe Fabia en Superb, als concept krijgen de designers wel nog even wat meer vrijheid voor tierlantijntjes. Afspraak begin maart in Genève – of op onze website – voor live beeldmateriaal van deze VisionS, als alles goed loopt verwachten we behoorlijk snel een productiemodel dat dicht zal aanleunen bij deze designstudie. Kanshebbers voor de uiteindelijke naam zijn “Kodiak” en “Snowman”.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...