Video: Ferrari Land – Port Aventura (vanaf 2017)

Video: Ferrari Land - Port Aventura (vanaf 2017)Ferrari fans plannen nu reeds hun zomervakantie van 2017 richting Spanje voor een verplicht bezoek aan Ferrari Land in Port Aventura!

Ferrari heeft sinds 2010 reeds een thema/pretpark in Abu Dhabi dat liefhebbers van het Steigerende Paard uit Maranello over de hele wereld aantrekt, dat succes zorgde ervoor dat er gekeken werd naar uitbreiding van dat concept op een nieuwe locatie. Het vakantiepark Port Aventura in Spanje, slechts één uur rijden vanuit Barcelona, trok aan het langste eind, de bouw is al bezig en tegen “begin 2017” hoef je niet meer naar het Midden-Oosten om plezier te beleven in “Ferrari Land”.

Naast de obligatoire merchandising en rode themakleur krijgt Ferrari Land ook de snelste en hoogte achtbaan van Europa, racesimulators, winkels en een vijfsterrenhotel met 250 slaapkamers. Daarvoor werd er maar liefst 100 miljoen euro geïnvesteerd in het 7,5 hectore grote domein, op termijn verwachten ze hier jaarlijks 5 miljoen bezoekers te verwelkomen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...