Spyshots: Mercedes-AMG GT R (2016)

Spyshots: Mercedes-AMG GT R (2016)De Mercedes-AMG GT R maakt zich overduidelijk klaar voor een nakende lancering, krijgen we deze hardcore AMG GT reeds te zien in Genève?

Met zowel de Mercedes-AMG GT (476 pk) als GT S (510 pk) heb je geen enkele reden tot klagen, zowel qua looks, prestaties als soundtrack zit je bij de beste van de klas. Toch zijn er altijd mensen bij wie het nog wat straffer mag zijn, vaak om zichzelf te bewijzen op het circuit. Daarvoor heeft Mercedes diverse AMG modellen in het verleden voorzien van een Black Series uitvoering, maar dit nog iets anders zijn..

Als basis zou de nieuwe AMG GT3 genomen zijn terwijl er nog geen uitsluitsel is omtrent de naamgeving, AMG GT R doet het het best in de wandelgangen en bij de bookmakers. Visueel krijgen we een agressiever voorkomen, een vaste spoiler achteraan en een andere (centrale?) uitlaat. Motorisch mag je ook een “ferme brok” vermogen verwachten, 600 pk zou niet overdreven zijn aldus de laatste geruchten!

Ondertussen lopen de prototypes al een poos mee en de hoeveelheid camouflage begint ook te minderen, een onthulling is dus normaliter nabij! Traditionele kanshebber is het Autosalon van Genève in maart én dat is over een goede maand al.. Wordt vervolgd!

Lees hier onze rijtest met de Mercedes-AMG GT!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...