Preview: Alfa Romeo Giulia Coupe

Preview: Alfa Romeo Giulia CoupéNa de voorstelling van de potente Giulia Quadrifoglio wachten we nu al een tijdje op de normale motorisaties, mocht er nadien nog tijd en geld over zijn mag Alfa Romeo gerust met een coupévariant komen..

Op de wereldtentoonstelling van Milaan mocht Alfa Romeo pronken met een grote brok emotie, passie en Italiaans design, de langverwachte Giulia! Ondertussen zijn we toch al enkele maanden verder en wachten we nog steeds op een productiestart én reguliere benzine- en dieselvarianten. Jammer genoeg is die 510 pk sterke V6 (vanaf €76.000) van Ferrari niet voor iedereen weggelegd.

Daarnaast verwachten we ook een SUV, een nieuwe Giulietta en misschien zelfs nog een crossover van de Italianen uit Milaan, mogen we intussen dromen over deze opvolger voor de Alfa GT in de vorm van een driedeurs Giulia? Jammer genoeg zijn coupé’s minder winstgevend – net zoals een F1 team – en moeten we er dus niet direct op hopen.. Maar wie weet, op een dag!

Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo GT!

Preview: Alfa Romeo Giulia Coupé

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...