Officieel: BMW M3 / M4 Competition Package [450 pk]

Officieel: BMW M3 / M4 Competition Package [450 pk]BMW verkleint het gat tussen de M3 Berline, M4 Coupé en M4 Cabrio en hun directe concurrenten met een Competition Package.

Wie momenteel het geluk heeft om de snelste 3- of 4-Reeks ter beschikking te hebben zal zeker niet klagen, de befaamde 3.0-liter zes-in-lijn levert 430 pk aan de achteras en dat is meer dan voldoende om plezier met een hoofdletter P te beleven. Toch doet München ietwat onder als je kijkt naar de concurrentie uit Stuttgart of zelfs Japan, dus komen ze met een upgrade onder de Competition Package noemer voor wie dat zou willen. Ook de BMW 6-Reeks kreeg een dergelijke uitvoering!

Motorisch krijg je daardoor 450 pk (+ 20 pk) en een grondig herzien M-Sport onderstel. Dit adaptieve onderstel komt met andere veren, dempers en stangen en de verschillende rijmodi (Comfort, Sport en Sport+) worden wat scherper inzake handling en rijkwaliteiten. De nul-naar-honderd sprint is met de Competition Package 0,1 seconde sneller voorbij dan voordien!

Visueel mogen de M3 Berline, M4 Coupé en M4 Cabrio met deze upgrade rekenen op blitse 20″ lichtmetalen velgen en zwarte accenten voor ondermeer de raamstijlen, badges, spiegelkappen, verluchtingsgaten en nieren. Binnenin moet je het doen met gordels met geweven M-strepen in de befaamde wit-rood-blauw kleurstelling van BMW M Motorsport.

De meerprijs voor de Competition Package bedraagt €7.425 voor de M3 Berline en is vanaf heden te bestellen bij je favoriete BMW M dealer!

Lees hier onze rijtest met de BMW M3 Berline en M4 Cabrio!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...