Belgische prijs: Volvo V60 Bi-Fuel (CNG) vanaf €46.550

Belgische prijs: Volvo V60 Bi-Fuel (CNG) vanaf €46.550Na een introductie in Zweden is de groene Volvo V60 Bi-Fuel (aardgas + benzine) nu ook in België te verkrijgen.

Naast diverse benzine- en dieselmotoren is de praktische V60 ook te verkrijgen als plug-in hybride, nu voegt Volvo daar nu een Bi-Fuel uitvoering aan toe dankzij de technische conversie door Westport Innovations. Deze Amerikanen zijn specialist ter zake en doen dit allemaal onder het goedkeurende oog van de Zweden, je hoeft dus niets te vrezen omtrent garantiebeperkingen. Een beperkte groep dealers in België en Luxemburg zal de V60 Bi-Fuel aanbieden aan een vanafprijs van €46.550, dit is overigens de eerste marktuitbreiding na de Zweedse thuismarkt voor deze CNG variant!

Met deze zuinige en milieuvriendelijke brandstofvorm zakt de CO2 uitstoot van de Volvo V60 naar 116 g/km, zuiver op biogas rijden maakt dat zelfs maar 38 g/km. In België zijn er momenteel 40 tankstations voor aardgas, dit jaar zouden er daar nog 30 bijkomen.

Lees hier onze rijtest met de Volvo V60 D6 PIH!

Belgische prijs: Volvo V60 Bi-Fuel (CNG) vanaf €46.550

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...