Officieel: MINI Clubman ALL4 (2016)

Officieel: MINI Clubman ALL4 (2016)De grote MINI Clubman is nu ook te verkrijgen met de slimme ALL4 vierwielaandrijving, ideaal voor de avontuurlijke meerwaardezoeker!

Op het Autosalon van Brussel kan de nieuwe MINI Clubman nog enkele dagen ontdekken, binnenkort kan je die compacte premiumbolide ook verkrijgen met ALL4 vierwielaandrijving van de nieuwste generatie. Deze werkt in combinatie met het Dynamic Stability Control systeem en reageert supersnel op veranderingen in rijstijl en wegdek, hiermee blijft de veiligheid (wegligging, tractie, …) ten alle tijden gewaarborgd.

Bij de marktlancering zal deze toevoeging beschikbaar zijn op de MINI Cooper S Clubman (2.0-liter benzinemotor – 192 pk – (standaard) manuele versnellingsbak) en de Cooper SD Clubman (2.0-liter dieselmotor – 190 pk – Steptronic automaat). Visuele verschillen met een voorwielaangedreven Clubman zijn er niet te bespeuren op wat badges na, standaard komt de meest avontuurlijke variant wel reeds met 17″ lichtmetaal naar buiten. De praktische kofferruimte (360 liter – 1.250 liter) ondervindt geen hinder bij de keuze van deze veilige ALL4 aandrijving.

Lees hier onze rijtest met de MINI Cooper Clubman D en Cooper Clubman S!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...