Autosalon Brussel 2016: Sterk openingsweekend

Autosalon van Brussel 2016: de premièresHet Autosalon van Brussel 2016 heeft met 133.933 bezoekers in de eerste dagen een sterke start achter de rug. Dat zijn er ongeveer evenveel bezoekers langs als in 2014, zo meldt organisator Febiac.

Het Belgische Autosalon staat steevast op de agenda van de gemiddelde landgenoot want desondanks het mindere weer en de verhoogde veiligheidsmaatregelen bleef het aantal bezoekers in het begin van het Autosalon ongeveer gelijk met dat van in 2014. Dat was het vorige ‘grote autosalon’ waar alle constructeur volmondig de kaart trekken van de personenwagens en vrijetijdsvoertuigen. Die extra wachttijden aan de veiligheidscontroles en de ticketcontrole – hoogstens een paar minuutjes – zijn overigens zeer beperkt dankzij een goede planning en organisatie, bovendien beschouwen de meeste bezoekers deze extra controles als geruststellend.

Het 94e Auto- en Motorsalon van Brussel – Brussels / European Motor Show voor de rest van de wereld – loopt nog tot en met zondag 24 januari in Brussels Expo en dan zullen we weten of het aantal bezoekers in 2014 (+/- 585.000) overtroffen werd. Behalve een mooi resultaat voor Febiac zijn we ook benieuwd of de constructeurs dit jaar wederom goede verkoopcijfers zullen optekenen, dit zullen we pas over enkele maanden weten want technisch gezien er is geen verkoop mogelijk op het Autosalon zelf, daarvoor moeten de klanten richting de dealers!

Weet je niet waarvoor je moet gaan?
Bekijk hier onze Autosalonberichtgeving, de premières of onze “Tien om te Zien“!

Autosalon Brussel 2016 Live: Tien om te zien!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...