Autosalon Brussel 2016 Live: Mitsubishi (Paleis 9)

Autosalon Brussel 2016 Live: Mitsubishi (Paleis 9)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Mitsubishi op het Autosalon van Brussel!

Mitsubishi gaf hun kleinste telg, de Space Star, een facelift en mag daardoor nu uitpakken met een strakkere vormgeving, een opgewaardeerd interieur en de introductie van een nieuw infotainmentsysteem dat later ook beschikbaar komt op de rest van het gamma. Daarnaast mogen de SUV’s van de Japanners eveneens prominent uitpakken met hun looks en praktische bruikbaarheid zoals de ASX, Outlander, L200 en Pajero. De Attrage is een compacte berline en deze zijn behoorlijk dun gezaaid in België, net zoals de bekendheid van de Lancer berline / break. De groene Outlander PHEV is dan weer wél gekend dankzij de beperkte CO2 uitstoot, zelfs rally’s (uit)rijden kan je daarmee!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...