Autosalon Brussel 2016 Live: Opel (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2016 Live: Opel (Paleis 5) Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Opel op het Autosalon van Brussel!

Bij Opel grijpen ze de kans om de nieuwe generatie Astra voor te stellen aan het Belgische publiek, per direct als strakke Astra vierdeurs of praktische Astra Sports Tourer break. Iets lager op de sociale ladder hebben we sinds kort de Karl terwijl de Adam Rocks S stoer mag doen met zijn nieuwe 1.4-liter benzineblok met 150 pk. De nieuwe Corsa OPC moet helemaal niet stoer doen, de prestatiecijfers – en zijn aangedikt uiterlijk – zeggen voldoende! Opel heeft ook enkele op-en-top gezinswagens in het gamma die ze hier maar al te graag presteren zoals de Meriva en Zafira, zonnekloppers vinden ongetwijfeld hun ding bij de Cascada!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...