Autosalon Brussel 2016 Live: Jeep (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2016 Live: Jeep (Paleis 5)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Jeep op het Autosalon van Brussel!

Jeep behaalde de laatste maanden ongelooflijke verkoopcijfers, daarom dat ze een extra grote stand voorzien op het Autosalon om het brede gamma volmondig te kunnen presenteren. Specifiek voor de Europe markt kijken de Italiaanse Amerikanen voornamelijk naar de compacte Renegade en Cherokee, bieden hier aanwezig in diverse uitvoeringen waaronder een donkere Night Eagle special edition. De Wrangler, toch wel hét Jeep icoon, mocht natuurlijk niet ontbreken net zoals de Grand Cherokee die hier in zijn meest potente – en bloedrode – vorm staat als 468 pk sterke SRT!

Lees hier enkele interessante Jeep rijtesten

Jeep Cherokee 2.2 MultiJet 4×4
Jeep Wrangler
Jeep Renegade

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...