Autosalon Brussel 2016 Live: Audi (Paleis 11)

Autosalon Brussel 2016 Live: Audi (Paleis 11)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Audi op het Autosalon van Brussel!

Een gezellige drukte op de stand van Audi met zo goed als het volledige gamma. De SUV familie (Q3, Q5, krachtigere SQ5 Plus en de nieuwe Q7) krijgt hier in Brussel het gezelschap van een Q7 e-tron plug-in hybride die vanaf €82.910 de jouwe kan zijn als je nog even geduld hebt tot eind deze zomer wanneer de leveringen zullen aanvatten. Nog meer toekomstmuziek met het Audi prologue allroad studiemodel.. Een pak minder ecologisch is de nieuwe R8 Coupé die op de Heizel een geslaagde combinatie van grijs en oranje presenteert, op een meer toegankelijk motorisatie naast die 5.2-liter V10 is het bovendien nog even wachten.

Ongeveer even sportief maar een stuk praktischer in de dagelijkse omgang is de RS6 Avant Performance met maar liefst 605 pk en 750 Nm onder de motorkap. Toch gaat de titel voor “Grootste nieuwigheid” bij Audi gegarandeerd naar de nieuwe generatie A4 Berline en A4 Avant, beiden toch een van de sterkhouders in het leasegamma. Visueel eerder een evolutie, technisch – en technologisch – wél een revolutie.

Lees hier enkele interessante Audi rijtesten

Audi A4 Berline / A4 Avant
Audi A6 Avant 2.0 TDI
Audi TT 1.8 TFSI
Audi Q3
Audi SQ5 TDI
Audi S3 Cabriolet
Audi A7 Sportback

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...