Autosalon Brussel 2016 Live: Volkswagen (Paleis 11)

Autosalon Brussel 2016 Live: Volkswagen (Paleis 11)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Volkswagen op het Autosalon van Brussel!

Met bijna 40 wagens op de stand heeft Volkswagen voor iedereen wat wils op het Autosalon. Gaande van de e-Up! (compact + ecologisch), Polo R-Line (compact + blitse looks), Golf GTD (sportief + zuinig), e-Golf (elektrisch), Golf Variant Alltrack (praktisch + avontuurlijk), Beetle Cabrio Karmann Design (zonneklopper + icoon), Touran Highline (blitse gezinswagen), Passat Variant GTE (praktisch + premium looks + zuinig), Touraeg (luxe), Caravelle Highline (avonturier + campingcar), Amarok (werkpaard) en nog heel veel meer! De presentatie van de nieuwe Tiguan zal ongetwijfeld ook voor véél Belgen een belangrijke nieuwigheid zijn, met de Coupé Concept GTE showcar krijgen we daarnaast een mooie kijk richting de toekomst (lees: een nieuwe CC al weet je dat niet van ons..)!

Lees hier enkele interessante Volkswagen rijtesten

Volkswagen Passat Variant
Volkswagen Scirocco
Volkswagen e-Golf
Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI
Volkswagen Polo 1.4 TDI

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...