Autosalon Brussel 2016 Live: Toyota (Paleis 9)

Autosalon Brussel 2016 Live: Toyota (Paleis 9)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Toyota op het Autosalon van Brussel!

Toyota is bijzonder fier – en terecht! – op hun pioniersrol inzake milieubewuste aandrijvingen en laat dat ook volmondig zien op het Autosalon met al hun HSD modellen. Ook de Mirai (waterstof), nieuwe generatie Prius (hybride) en voor het eerst een RAV4 Hybrid zijn van de partij, deze laatste staat er natuurlijk ook met een diesel- en benzinemotor naast een opgefrist uiterlijk en hoogwaardig interieur. Met de Verso MY2016 hebben de Japanners ook een wereldpremière op de stand naast een kleurrijke Yaris en het Land Cruiser icoon die uitpakt met een nieuwe dieselmotor.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...