Autosalon Brussel 2016 Live: Suzuki (Paleis 9)

Autosalon Brussel 2016 Live: Suzuki (Paleis 9)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Suzuki op het Autosalon van Brussel!

In een toepasselijke Far West setting schenkt Suzuki diverse modellen interessante “Saloon”kortingen ter ere van ons nationaal autofestijn. Van de trendy Swift zijn er zelfs twee special editons, een “Chrono” en een “Jn-Joy” uitvoering waarbij je bij die laatste een kortingsbon van 150 euro krijgt van het gelijknamige kledingmerk. Nieuwkomer is de compacte Baleno die later dit jaar écht zijn Belgische lancering maakt naast de kleine Celerio. De stoere Japanners, zijnde de kleurrijke Vitara (inclusief nieuwe benzinemotor), oldschool Jimny en SX4 S-Cross voelen zich als een vis in het water op deze avontuurlijke stand waar er op gepaste tijden schoon volk zich aan een linedance – of twee – durft te wagen!

Lees hier enkele interessante Suzuki rijtesten

Suzuki SX4 S-Cross AllGrip
Suzuki Swift Sport 2013
Suzuki Celerio

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...