Autosalon Brussel 2016 Live: Rolls Royce (Paleis 1)

Autosalon Brussel 2016 Live: Rolls Royce (Paleis 1)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Rolls Royce op het Autosalon van Brussel!

Rolls-Royce Brussels mag op het Autosalon uitpakken met een unieke – Bespoke aldus de Britten – Wraith die ons eigenste Spa-Francorchamps circuit in de Ardennen eert met mooie details. Daarnaast pakken ze, raar maar waar gezien ons regenachtige klimaat, uit met twee imposante cabrio’s. De Phantom Drophead Coupé gaat ondertussen al enkele jaren mee en Rolls-Royce is de ontwikkeling gestart van een nieuwe generatie, vanaf 500.000 euro mag je deze intussen toch nog meenemen richting warme(re) oorden. De gloednieuwe Dawn is officieus de cabriovariant van de Wraith maar omdat dakloos genieten van je haren in de wind minder snelheid / vermogen vraagt krijg je hier slechts 563 pk / 780 Nm van de 6.6-liter V12.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...