Autosalon Brussel 2016 Live: Porsche (Paleis 1)

Autosalon Brussel 2016 Live: Porsche (Paleis 1)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Porsche op het Autosalon van Brussel!

Porsche mag zich dan de laatste jaren steeds uitdrukkelijkker bezig houden met grote SUV’s en gezinswagens, toch bezit de Duitse sportwagenbouwer een overdosis sportiviteit en dat bewijzen ze maar al te graag op het Autosalon met een grote stand. Vooraan krijgen we een mooi overzicht van bijna alle racebolides voor op het circuit, de 918 Hybrid deed zelfs mee aan Le Mans.

Daarnaast heeft Porsche ook twee interessante Europese premières met de sportieve Macan GTS en vernieuwde Turbo (S) (Cabriolet) naast een ruim aanbod qua zuinige Panamera’s en Cayenne’s. De Negenelf blijft hét icoon uit Zuffenhausen en staat hier in diverse uitvoeringen die ons hart – zelfs na 50 jaar – steeds sneller doet slaan! De “instappers” (relatief bij Porsche) zijn hier aanwezig als Cayman Black Edition en Boxster Spyder, volgend jaar zouden die er wel eens anders durven gaan uitzien…

Lees hier enkele interessante Porsche rijtesten

Porsche Boxster GTS
Porsche Cayenne S facelift
Porsche Macan S
Porsche Panamera S e-Hyrid
Porsche 911 Carrera 3.2 ’87

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...