Autosalon Brussel 2016 Live: Nissan (Paleis 4)

Autosalon Brussel 2016 Live: Nissan (Paleis 4)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Nissan op het Autosalon van Brussel!

Voor ieder wat wils bij Nissan tijdens het Autosalon! Sportievelingen kunnen verlekkeren bij de NISMO familie (GT-R, 370Z en Juke), groene jongens hebben keuze uit de verbeterde Leaf en de praktische e-NV200 bestelwagen en de avonturiers vinden ongetwijfeld hun ding tussen de Juke, Qashqai of X-Trail. Een pak rationeler zijn de Pulsar, Micra en Note en dan vergeten we nog bijna de futuristische SWAY conceptwagen waarmee we een vroege kijk op de toekomst van Nissan hebben inzake crossovers!

Lees hier enkele interessante Nissan rijtesten

Nissan Navara 2015
Nissan Pulsar
Nissan X-Trail
Nissan 370Z NISMO
Nissan Juke
Nissan Qashqai
Nissan Micra

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...