Autosalon Brussel 2016 Live: McLaren (Paleis 1)

IMG_6532.JPG IMG_6531.JPG IMG_6529.JPG IMG_6526.JPG IMG_6525.JPG IMG_6524.JPG IMG_6523.JPGBekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van McLaren op het Autosalon van Brussel!

200% sportiviteit bij McLaren op het Autosalon! De sinisterzwarte 570S mag dan wel omschreven worden als een van de instappers van het Britse sportwagenmerk, zijn prestatiecijfers – en bijhorend prijskaartje – bewijst dat hij bij de beste van de klas hoort. Aan zijn zijde hebben we een Mantis Green – zeg nooit niet groen – 675 LT Coupé die, nu de P1 op pensioen is, de rol van McLaren vlaggenschip op zich neemt tezamen met zijn dakloze 675 LT Spider broeder. De Coupé is al een tijd hopeloos uitverkocht, wie een van de laatste Spider’s wil bemachtigen zal zich snel moeten reppen naar de Heizel of McLaren Brussels op de Louizalaan.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...