Autosalon Brussel 2016 Live: Fiat (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2016 Live: Fiat (Paleis 5)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Fiat op het Autosalon van Brussel!

Bij Fiat vieren ze de introductie van de gloednieuwe Tipo! Deze compacte berline mikt op de rationele koper die meer ruimte nodig heeft dan bij bijvoorbeeld een Panda, dankzij de Openings Edition heb je overigens recht op bijzonder knappe 17″ velgen. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de funky 500 en 500C die in alle geuren en kleuren beschikbaar is, families hebben op hun beurt misschien wel meer aan een 500X, 500L, 500L Trekking of 500L Living. Nieuw dit jaar is ook de Private Lease mogelijkheid waarmee particulieren nu ook kunnen gebruik maken van deze gemakkelijke formule.

Lees hier enkele interessante Fiat rijtesten

Fiat Doblo 1.6 MultiJet
Fiat 500 & 500C (2015)
Fiat Freemont Cross
Fiat 500 L Trekking – Beats Edition
Fiat 500 L Living
Fiat Panda 4×4

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...