Autosalon Brussel 2016 Live: Volvo (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2016 Live: Volvo (Paleis 5)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Volvo op het Autosalon van Brussel!

Zweeds avontuur op het Autosalon met ondermeer de nieuwe Cross Country variant van de S60 en V60, die eerste is een Belgisch product net zoals de populaire XC60 en compacte V40 familie! Samen met Audi is Volvo de laatste autoconstructeur met productiefaciliteit op ons grondgebied, daarom pakken de Zweden maar te graag uit met nationalistische slogans. De nieuwe S90 berline is jammer genoeg niet aanwezig (daarvoor moet je daar Detroit), hier moeten we het doen met twee exemplaren van de imposante XC90 luxeterreinwagen.

Lees hier enkele interessante Volvo rijtesten

Volvo V60 Cross Country D4
Volvo V40 R-Design
Volvo V40 Cross Country
Volvo V60 PIH
Volvo XC60 D4

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...