Autosalon Brussel 2016 Live: Mercedes (Paleis 7)

Autosalon Brussel 2016 Live: Mercedes (Paleis 7)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Mercedes op het Autosalon van Brussel!

Geen nieuwe E-Klasse bij Mercedes maar wél een half Paleis vol Duitse premiumbolides in alle geuren en kleuren. De SL-Klasse Roadster en GLS-Klasse SUV beleven hier hun Europese intrede naar de presentatie op het Autosalon van Los Angeles, voor het Belgische publiek is de komst van de C-Klasse Coupé, de GLC en GLE’s ook niet oninteressant. De welvarende bedrijfsleiders hebben hun bestelbon ongetwijfeld al getekend maar de reguliere – hardwerkende – burger mag op de Heizel ook kennis maken met de Mercedes-Maybach S500 4Matic.

Daarnaast zijn er ook de plug-in hybrides (GLE500e, GLC350e, C350e, ..) die de aandacht zullen trekken van de slimme leaserijder, voor de jeugd is de gefacelifte A-Klasse present. Sportievelingen hebben ook geen reden tot klagen dankzij een rijkelijk aanbod aan AMG bolides! Speciaal voor het Autosalon van Brussel voorziet Mercedes België ook een garantie uitbreiding tot 4 jaar (max 250.000 km) in plaats van de gebruikelijke 2 jaar!

Lees hier enkele interessante Mercedes rijtesten

Mercedes-AMG CLA 45 Shooting Brake
Mercedes C300h Break
Mercedes CLA250 Sport
Mercedes E200 NGD
Mercedes-AMG GT
 Mercedes V250 BlueTEC
Mercedes CLS-Klasse Coupé – CLS-Klasse Shooting Brake

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...